Dienstag, 17. Januar 2017

DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ - PREZENTACE OBORU STRAVOVACÍ A UBYTOVACÍ SLUŽBY - 17.1.2017

V rámci dne otevřených dveří připravili žáci oboru Stravovací a ubytovací služby (65-51-E/01) celerovou pomazánku, tvarohové homolky a zelníky. Receptura vybraného tradičního pokrmu:
Zelníky: 200 g nahrubo nastrouhaných brambor, 200 g najemno nastrouhaných brambor, 400 g kysaného zelí,150 ml oleje, 2 vejce, sůl a pepř důkladně smícháme. Vytvarované nebo vykrajované placičky zprudka opékáme na rozehřáté pánvi. Zhotovené pokrmy jsme nabídli k veřejné ochutnávce do prezentačních místností.  

Fotogalerie - © Mgr. et Bc. Tomáš Babický

Autor článku: Mgr. Josef Dvořáček
Autor fotografií: Mgr. et Bc. Tomáš Babický
Publikace projektu: Peter Weigel

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen